Saül Gordillo destituït com a director del diari digital Principal

Saül Gordillo ja no exercirà més com a director del diari digital Principal. El grup 8TV, propietari del mitjà, va anunciar dijous la destitució de l’exdirector de Catalunya Ràdio, després que dues treballadores del diari el denunciessin per presumptes agressions sexuals durant la nit del sopar d’empresa a la Sala Apolo de Barcelona, l’1 de desembre.

Quan tot va sortir a la llum pel diari ARA, Nicola Pedrazzoli, president del grup 8TV, a qui pertany el diari Principal, va decidir apartar Gordillo amb un permís retribuït de dos dies, mentre s’esclarien els fets. A la vegada, es va activar el protocol contra les agressions dins de la companyia i es va contractar un perfil extern per garantir l’acompanyament professional a totes les parts implicades.

Finalment, arran de les dues denúncies contra Saül Gordillo, de dues de les seves treballadores, per presumptes agressions sexuals el grup 8TV ha decidit acomiadar finalment el periodista calellenc.

La primera denuncia contra el ja exdirector del Principal, la va fer pública el diari ARA el 21 de desembre del passat 2022. L’agressió denunciada s’hauria produït durant el sopar d’empresa a l’interior de la discoteca Apolo mentre demanaven una copa. La jove va patir un atac d’ansietat i va necessitar assistència psicològica tal com recull la denuncia.

El 22 de desembre, va declarar a la comissaria del districte de Sant Martí de Barcelona, imputat pels Mossos d’Esquadra per aquesta primera denuncia, amb tot, va quedar en llibertat després de declarar que anava molt begut i que no recordava res. Només un dia després, la Ser Catalunya va fer pública la segona denúncia.

Finalment, Saül Gordillo ha estat acomiadat i ja no exercirà com a director del mitjà.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *