Xavier Casillanis (ERC): “El perfil d’en Toni Sintas, assumint tasques tant a nivell de programació com de direcció tècnica, costarà trobar”

Ahir a la tarda es va celebrar el Consell d’Administració de Ràdio Calella TV, en el qual el govern municipal va explicar a l’oposició els motius de la no renovació de Toni Sintas com a director de la ràdio i quin és l’escenari que es presenta a partir d’ara, després de conèixer que la persona que l’havia de substituir al capdavant d’aquesta casa, l’extreballador Emili Pacheco, ha decidit no tornar. El conseller d’ERC al Consell, Xavier Casillanis, considera que cal trobar solucions aviat, especialment en la part tècnica, on hi ha un buit important. En aquest sentit, ha afirmat que serà difícil trobar un director que pugui assumir les mateixes tasques que Sintas.

Casillanis ha destacat el gir que ha fet Ràdio Calella TV amb la incorporació de Toni Sintas, renovant-la a nivell tecnològic, d’instal·lacions i donant un gran protagonisme als col·laboradors i a la gent jove.

El conseller d’ERC considera que les coses s’han de fer millor i no deixar-les per l’últim moment. Per això, van demanar que no es torni a repetir la mateixa situació. Ha explicat que el govern va assegurar que en 15 dies es buscarà a una persona que assumeixi la direcció en funcions i que probablement s’obriria un procés de selecció per cobrir la plaça de forma definitiva.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al conseller d’ERC al Consell d’Administració de Ràdio Calella TV, Xavier Casillanis.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *