Sebastián Tejada repetirà com a conseller del Consell Comarcal del Maresme

El regidor de Calella en Comú tornarà a prendre l’acta de conseller comarcal en representació de la coalició En Comú Guanyem, grup que integrarà amb el llavanerenc Juan Antonio Casao. Sebastián Tejada es va estrenar al plenari comarcal en l’anterior mandat municipal, com també ho van fer Cindy Rando i el ja exregidor de la CUP, Jan Catà.

En Comú Guanyem serà una de les set forces polítiques que conformaran l’arc comarcal de cara al nou mandat municipal. ERC és la primera i aglutina 12 dels 33 membres electes que formaran el plenari. El grup comarcal republicà estarà liderat pel vilassarenc Damià del Clot i comptarà, entre d’altres, amb Ramir Roger (Malgrat de Mar) o Meritxell Romero (Santa Susanna).

El PSC-Candidatura de Progrés hi tindrà vuit membres, entre els quals la pinedenca Sònia Moraleda. Li segueix Junts per Catalunya, amb sis dels 33 consellers comarcals. La formació ha escollit per representar-los al ple del consell a l’expresident de l’organisme Joaquim Arnó i l’exalcaldessa de Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido.

El grup comarcal del Ciutadans el formaran dos consellers; així com En Comú Guanyem o la CUP, que tindran la mateixa representació. La setena força de l’organisme comarcal serà el Partit Popular, representat per un únic conseller: el santvicentí Francesc Guillem.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *