Segueix la recerca dels dos joves del maresme desapareguts dijous a Susqueda

Un dispositiu dels Mossos d’Esquadra i Bombers busquen a la parella de joves de 21 i 23 anys que van desaparèixer pels voltants del Pantà de Susqueda, a la comarca de la selva.

Els desapareguts són veïns de Cabrils i Arenys de Munt. Segons la família, la intenció dels joves era fer una excursió amb caiac per aquesta zona. En el moment de la desaparició circulaven amb un opel zafira de color blau.

La família ha demanat la col·laboració de la ciutadania a través de les xarxes socials, per tal de poder trobar els joves el més viat possible.

Anna Hernández, mare d’un dels joves explica que “la idea que tenien era anar al pantà de Susqueda a provar un caiac però l’última informació que es té d’ells és del dijous al migdia que la Paula va enviar una serie de WhatsApp’s i va enviar una localització que estava per aquí a prop del pantà de Susqueda. A partir de llavors no em sabut res d’ells, no donen senyals, els seus mòbils estan apagats“.

També demana que es contacti amb els mossos o el 112 si algú té alguna informació que els pugui resultar útil. La cerca també s’està fent per les localitats de la zona, com Tamariu o el Montseny.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *