Calella rep 6 reconeixements de bona governança

El Banc de Bones Pràctiques de la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals ha inclòs sis accions que es porten a terme a Calella. Es tracta dels àmbits de comerç, gent gran, habitatge, inclusió social, participació social i salut pública.

L’alcaldessa, Montserrat Candini va acudir a l’auditori AXA de Barcelona per recollir els sis certificats, juntament amb els tinents d’alcaldia, Jordit Sitjà i Núria Parella, i el tècnic de Gent Gran Toni Parejo.
Aquesta conferència va servir per donar reconeixement als municipis que han contribuït amb les seves polítiques al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals. Set accions de l’Ajuntament de Calella han estat incloses en el Banc de les Bones Pràctiques des de l’any 2014.
Les accions que han rebut reconeixement són els Pressupostos Participatius de Joventut. Cuida’m, La Pregunta amb Premi, L’establiment la quinzena, Programa de reducció de danys en l’oci nocturn, Habitatges d’inclusió social i lloguer assequible i el Programa d’Atenció a Domicili a l’Alta Hospitalària (PADAH).
L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, es va mostrar molt contenta per les distincions rebudes afirmant que seguiran treballant perquè Calella esdevingui un referent en la Bona Governança.

El Banc de les Bones Pràctiques dels governs locals és un servei que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *