Segueixen millorant les dades epidemiològiques però la pressió hospitalària es manté alta

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Els principals indicadors epidemiològics reflecteixen una millora de la situació a Calella. Tant el risc de rebrot, com la taxa de reproducció –que indica si la pandèmia es troba en fase expansiva o no—i la incidència acumulada baixen en l’actualització d’aquestes últimes hores.

Segons dades del BIOCOMSC, el risc de rebrot és de 480,92 (molt alt) mentre que la taxa de reproducció es manté a ratlla per sota l’1 (0,75), fora de la fase expansiva. La incidència acumulada a 14 dies també experimenta un descens i se situa ara en 639,78.

A Calella, en els últims 7 dies s’han diagnosticat 54 nous positius per coronavirus. La xifra a dues setmanes s’eleva als 126 casos.

36 llits ocupats per pacients Covid a l’Hospital Sant Jaume

Mínim descens de la pressió hospitalària en el centre calellenc de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Segons dades actualitzades aquest dijous, hi ha 36 persones ingressades per Covid, dues menys respecte la xifra de principis de setmana.

L’organisme informa que s’han registrat 14 ingressos i s’han donat 15 altes hospitalàries, i que s’ha comptabilitzat una mort més per Covid.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 2 persones.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat