El pàrquing de busos de la Riera Capaspre s’obre per deixar-hi el cotxe de franc

50d668ef-6e86-4b33-9f4b-9721fb5f656e

Calella compta amb una nova bossa d’aparcament gratuït a la part alta de la Riera Capaspre. Es tracta del pàrquing d’autobusos La Plana, que la propietat tenia tancat per la davallada de l’activitat turística i ara ha decidit oferir-lo perquè s’hi pugui deixar el cotxe de franc. Ho fa per mitjà d’una cessió temporal a l’Ajuntament de Calella, que el senyalitzarà com a aparcament provisional, gratuït i sense vigilància. Hi caben uns 150 turismes.

El president de Gestvia, Josep Torres, ha indicat que l’oferta de places que hi ha a tot l’àmbit de la Riera Capaspre –calcula que són unes 750– permetrà atendre la demanda que hi ha actualment a Calella vinculada a l’activitat turística, sobretot de cap de setmana i de visitants que arriben amb vehicle particular.

Aquest espai ens ajudarà a engolir els cotxes que arriben a Calella. Ara el turista arriba amb cotxe, abans ho feien amb autocars. Una de les solucions ha estat habilitar el Salicrú i ara aquest aparcament que la propietat no obrirà i que ha ofert a l’Ajuntament.

El pàrquing La Plana, cedit per la família Puig, s’ha acabat de senyalitzar com a espai d’aparcament públic i gratuït. Donada la seva provisionalitat, diu Torres que no es col·locaran indicatius a peu de carretera N-II per dirigir els cotxes que arriben a Calella.

Des de la carretera, no. Però sí n’estan informats tots els establiments de l’ATC, que podran dirigir als seus clients. La senyalització estarà a l’entrada.

Des de la Policia Local es reforçarà la vigilància a la part alta de la Riera Capaspre pel moviment que es preveu amb l’obertura dels nous aparcaments del Salicrú i La Plana.

Ara en aquell espai hem obert dues bosses d’aparcament, amb 120 i 150 places; hi haurà un reforç de la vigilància de la Policia Local. Això vol dir que farà passades, perquè no hi podem destinar un policia o un vigilant durant el dia.

Des de Gestvia es confirma que el pàrquing de Corominas estarà operatiu a finals d’aquest mes d’agost.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *