Sense cita prèvia i amb limitacions als vestidors: així és com reobre portes la Piscina Municipal

Imatge d'arxiu

La Piscina Municipal de Calella ha reobert portes aquest matí per acollir als primers nedadors que després de tres mesos han volgut tornar a llençar-se a l’aigua. Ho ha fet, però, amb totes les condicions de seguretat i higiene que exigeix Sanitat per a la reobertura dels equipaments esportius. Per accedir a la instal·lació s’hauran de seguir i complir les noves normes de seguretat i control Covid-19 establertes al nou Protocol redactat pel Club. Des d’avui mateix queda limitat l’aforament al 50% de la capacitat de la instal·lació, cal entrar amb mascareta i es recomana no superar l’hora i mitja d’estada al centre.

Els vestidors estan oberts, són d’ús preferent pels abonats i caldrà mantenir la distància de seguretat de 2 m en tot moment. Des del Club Natació Calella també es recomana dutxar-se a casa, a excepció dels usuaris de la piscina. A més, els abonats i usuaris de la instal·lació estan obligats a fitxar amb la seva targeta identificativa tant en entrar com a sortir de l’equipament per controlar millor l’aforament. També es recomana no superar l’hora i mitja d’estada. Toni Soler és el gerent del Club Natació Calella.

A l’entrada es trobaran que hi ha un dispensador de gel hidroalcohòlic, hauran de fitxar amb el seu carnet, per controlar l’aforament. Hauran d’entrar amb mascareta fins al vestidor i a partir d’aquí és de lliure elecció dur-la o no. Al gimnàs hem fet una separació de metre i mig, dos metres de totes les màquines i hem hagut de retirar també. A partir d’aquí veurem tot com evoluciona i ens anirem adaptant.

A diferència d’altres centres esportius, la piscina municipal de Calella finalment ha descartat l’opció de demanar cita prèvia per a les activitats dirigides. Això si, les places són limitades a 8 persones per classes depenent l’activitat. Des d’avui mateix el Club de Natació també ha reprès l’activitat dels cursets de natació.

Soler espera que progressivament l’afluència d’usuaris sigui més gran. Tot i que reconeix que han tingut un 20% de baixes d’abonats. Molts han optat per no retornar ara i esperar-se al mes d’octubre quan la situació estigui més controlada.

Tindrem entre un 20-30% de baixes. També és cert que per nosaltres són els mesos més baixos perquè arriba el bon temps i la gent fa esport a l’aire lliure o va a nedar al mar. Però el que més ens està fallant és la gent gran. També famílies que econòmicament ara no van bé i han decidit donar-se de baixa ara i poder conservar la matrícula de cara a l’octubre, estem treballant per fer tot un paquet de mesures excepcionals que mai s’havien fet.

Unes baixes que fan encara més pal·les la crítica situació que viu ara mateix el club. De moment han rebut una subvenció directa de 15.000 euros de l’Ajuntament i estan a l’espera de poder acollir-se alguna subvenció de la Direcció General de l’Esport per sufragar els 90.000 euros de pèrdues d’aquests tres mesos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *