Sílvia López i l’Agrupació Sardanista de Calella guanyen el Premi Ciutat de Calella 2016

Premis Ciutat Calella 2016

Enguany és la quarta edició de la gala que s’ha fet a la Sala Mozart

Sílvia López, premi Ciutat de Calella 2016 és llicenciada en grau d’història de l’Art, en Antropologia Social per la Universitat de Barcelona, molt vinculada a projectes de voluntariat participant en l’alfabetització de persones immigrants, la inserció social de persones amb discapacitat física i també en l’àmbit cultural, l’any 2010 va impulsar i crear l’Aula d’Extensió Universitària de Calella de la que n’és la Presidenta. Lopez ha volgut dedicar aquest guardó als seus companys de l’Aula perquè s’han implicat moltíssim amb la tasca de l’entitat que presideix.

L’Agrupació Sardanista de Calella, Premi Ciutat de Calella 2016 és una entitat orientada a la divulgació de la Dansa Nacional de Catalunya, imparteixen cursets adreçats a alumnes de 3r i 4t de primària, també han creat una cobla pròpia oferint audicions de sardanes a l’estiu cada diumenge. L’Agrupació també és l’encarregada de l’organització del concurs bàsic de colles sardanistes del Campionat de Catalunya, la revetlla de Sant Jaume, la cantada d’havaneres. Durant l’any 2015 l’entitat ha estat molt activa amb la Capitalitat de la Sardana. El president de l’entitat Ramon Pedemonte va recollir el guardó del que ha destacat que l’Agrupació Sardanista garantirà que la sardana sempre sigui viva a Calella i que es facin les coses amb rigor tal com s’ha fet sempre.

La presentació de l’acte ha anat a càrrec de Sonia Muntanyola, presentadora del programa Bon Dia de Radio Calella i ha comptat amb les actuacions del mag Aliskim & Luna.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha destacat que enguany amb aquesta quarta edició s’ha consolidat aquest reconeixement que fa la Ciutat a persones i entitats que s’impliquen en diferents vessants on també se’ls agraeix la seva petjada humana i ànima social sovint anònima.

L’espectacle va ser retransmès en directe per Radio Calella Televisió

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *