La Biblioteca celebra una dècada a Can Salvador de la Plaça

La vigília de Sant Jordi, i el mateix dia 23 d’abril, aquest equipament de Calella celebra els seus 10 anys al seu emplaçament a la plaça de l’Ajuntament, i ho fa amb un seguit d’activitats festives i, evidentment, literàries.

El divendres 22 d’abril les biblioteques públiques de Catalunya celebren la revetlla de Sant Jordi. A la nostra ciutat aquesta festa se suma als actes d’aniversari de la Biblioteca, i la nit abans del Dia Mundial del Llibre hi haurà lectura, la presentació de la guia de recursos comarcals, un vídeo i una actuació artística. Els detalls de tot plegat els ha donat la directora, Dolors Llavall: “Hi ha una lectura pública a dos quarts de 8, del llibre «Calella Flash-back» de Francesc Grau i Viader a càrrec dels alumnes de l’aula de català de Calella. Tot seguit hi haurà la presentació de la guia de recursos, que aquest any es titula: «25 literarrutes pel Maresme» i a continuació hi haurà la projecció del vídeo on es podrà veure la ruta de Calella. Al acabar hi haurà una actuació de recorregut poètic per la Biblioteca de Núria Navarro que interpreta l’obra «els quartos de la Virgínia». Tot això a la Biblioteca“.

El dia de Sant Jordi a la plaça es farà la festa institucional d’aniversari. Hi assistiran Mercè Millan Tormes, cap de secció de programació territorial i equipaments de la Diputació de Barcelona, Sílvia Sebastian Salvatierra, cap comarcal de les biblioteques del Maresme i l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini. A continuació es farà un espectacle familiar amb la companyia de titelles Sim Salabim d’Arenys de Munt, que interpretarà “Els músics de Bremen”. I també s’hi espera la presència dels Gegants de Calella, que a la una del migdia oferiran un ball.

Dolors Llavall ha valorat aquests 10 anys amb satisfacció i coneixedora de la importància que té per a molts calellencs aquesta biblioteca. “Ha tingut molt rendiment, hem donat molts serveis i estem contents del treball que fem. La Biblioteca dóna un punt de trobada, per treballar i estudiar, per a tothom. I això, ja ho saben, és un recurs”.

La festa de la Biblioteca coincidirà amb l’ambient festiu i extraordinari que es viu a la ciutat cada Sant Jordi, amb parades d’entitats a la plaça de l’Església.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *