Clàssica al NEC amb el Quintet Aeolus

El Far acollirà aquest dissabte a la nit l’actuació del Quintet Aeolus, que oferirà un concert de música clàssica amb peces tradicionals de casa nostra i d’arreu del món. Entrades a 10 euros i 12 euros que es poden comprar a entrapolis.com. És una de les propostes de la programació del festival NEC 22.

Moguts per la inquietud de donar a conèixer una formació poc convencional, els integrants del Quintet Aeolus brindaran un tastet d’obres potser no molt conegudes però específiques d’aquest tipus de conjunt. Un programa variat que portarà al públic a fer un viatge ple de sonoritats que l’evocaran al passat, al present i al futur, d’aquí i d’allà.

El concert de clàssica al Far tindrà lloc aquest dissabte 6 d’agost a les 21.30h. Com en totes les propostes del NEC, el recinte s’obrirà abans per qui vulgui pujar a fer una copa o sopar abans del concert. Hi haurà música ambient amb Josep T-Deejay.

L’organització ofereix servei de transport gratuït amb Carrilet, amb dues sortides des de l’Oficina de Turisme de l’N-II a les 20.30h i 21.00h. També farà el trajecte de tornada un cop acabat el concert.

Pots consultar el detall de la programació del NEC 22 clicant aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *