El Cicle Cultural anuncia la segona tongada d’obres amb grans representacions

Font: Silvia Poch
Font: Silvia Poch

Després de l’èxit de les obres que es van fer al novembre i desembre, amb la idea d’allargar el cicle cultural, Marcel Pla i el seu equip han anunciat la segona tongada de representacions teatrals amb «plats forts». Des de l’associació han apostat per noms de primer nivell per atraure els amants del teatre a la sala Mozart.

Ja està tot a punt perquè comenci la nova sèrie d’obres teatrals que es podran gaudir a la Sala Mozart, gràcies al Cicle Cultural. El 7 de gener es donarà el tret de sortida amb “Cartes d’amor”, protagonitzada per Alex Casanoves i Lloyd Bertran. L’endemà, el públic més infantil i familiar, podrà veure Camí a l’Escola, una adaptació d’uns documentals, que segons Marcel Pla, “val molt la pena”.

Ell mateix, però, ha destacat l’obra que es farà el 14 de gener, “Fàtima“. Ha assegurat que és una representació que només se sol veure a grans ciutats i que els amants del teatre no se la poden perdre.

Una de les obres que farem és el 14 de gener amb Fàtima. És un honor tenir una obra d’aquest format. Hi haurà més de tres dies de muntatge. És una de les grans de la temporada, no us la perdeu. És una obra dura, però és una d’aquestes que tots els amants del teatre aconsello que no se la perdi, perquè és un muntatge d’aquests que només se solen veure a les grans ciutats. El teatre lliure ha fet un gran esforç per adaptar aquesta obra al nostre teatre.

Marcel Pla ha reivindicat la dificultat que comporta organitzar tot aquest seguit de representacions teatrals. Amb tot, ha reconegut que des de l’Ajuntament han apostat per actors de primer nivell i ha destacat que la programació sempre es fa pensant en tots els públics i gèneres. A més, aquest any, també ha volgut donar un espai a la dansa.

El tema és intentar que la programació sigui variada, que hi hagi comèdies, drames, cares conegudes… També hem apostat per la dansa i crec que se l’ha de tenir més en compte en totes les programacions culturals perquè és una disciplina preciosa. Creiem que ha quedat una programació molt variada amb primeres figures.

El Cicle Cultural, tal com ha reconegut, ja està preparant la programació de l’any vinent. Tant ell com el seu equip estudien les representacions de l’any en curs, per saber quines es podrien adaptar al teatre de Calella i quines tindrien millor acollida. Així ho explica.

Les obres que estan de temporada a Barcelona estan de gira l’any que ve. Nosaltres veiem totes les que podem durant l’hivern, o sigui que jo ara ja em poso a programar cara l’any que ve, per la tardor-hivern 2023-2024. Quan veiem obres que tant tècnicament com per pressupost pensem que poden encaixar, l’anem a veure i la seleccionem.

El director i dinamitzador del Cicle Cultural ha fet una crida als ciutadans del municipi, sobretot els més joves, per aprofitar l’oportunitat de gaudir del teatre a Calella.

Aprofitar que tenim aquest cicle cultural, que gaudiu d’aquest d’aquests mesos d’hivern, perquè s’ha programat molt bon teatre i espero que el pugueu gaudir tots.

Aquells interessats en veure les obres de teatre podran aprofitar-se d’alguns descomptes que s’ofereixen, com abonaments de cinc representacions a un preu més baix, o descomptes d’un 50% pels joves de Calella d’entre 12 i 25 anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *