S’obre el termini perquè els comerciants sol·licitin un ajut econòmic per al manteniment del seu negoci

cartell seguretat

Fins el 2 de juny es poden presentar les sol·licituds per rebre l’ajut econòmic que l’Ajuntament de Calella ofereix als comerciants de la ciutat afectats per l’estat d’alarma. S’hi destina una partida de 100.000 euros que es repartiran entre els expedients que compleixin els requisits que s’han fixat i, per tant, s’acceptin. S’han de presentar de forma telemàtica al web municipal aportant la documentació exigida. Per a més informació es pot contactar amb l’Oficina de Recuperació Econòmica.

La prestació està pensada per ajudar a les empreses i empresaris a pagar les despeses relacionades amb l’activitat que desenvolupen i que han hagut d’aturar per la declaració de l’estat d’alarma. Per exemple, el lloguer del seu establiment, els subministraments bàsics, els sous i salaris dels treballadors o els productes que s’hagin pogut malmetre.

El paquet d’ajuts puja a 100.000 euros, que es repartiran de forma prorratejada entre el total de sol·licituds.

Requisits:

-Empreses ubicades al terme municipal de Calella
-Volum de facturació inferior als 600.000 euros
-Empresa de menys de 50 treballadors
-Que l’activitat s’hagi vist afectada pel tancament del decret de l’estat d’alarma o que, en el cas d’haver pogut continuar, haver patit una davallada d’ingressos d’almenys el 30% en els mesos de març i/o abril.

Per a més informació, els correu electrònics de l’Oficina de Recuperació Econòmica de Calella són els següents: aj035.promocioeconomica@calella.cat i aj03.comerc@calella.cat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat