La tradicional revetlla de Sant Jaume pels petits i petites

Imatge d'arxiu

És una de les cites tradicionals de l’estiu calellenc, que cada any suma més participants que, amb l’ajuda dels de casa, presenten creacions força espectaculars. Tots en surten amb premi. L’Agrupació Sardanista de Calella celebra dissabte la revetlla de Sant Jaume al Passeig Manuel Puigvert, on la Cobla Contemporània hi portarà el seu espectacle “Sardashow” de versions de cançons.

Les inscripcions per participar al concurs de fanalets artístics es faran el mateix dissabte al Passeig Manuel Puigvert, a partir de les nou del vespre, tal com ha explicat la presidenta dels sardanistes, Queralt Pedemonte.

Els nens i nenes que han fet els fanalets a casa els han de presentar i tots tindran premi. El que han de fer és venir una estona abans i inscriure’s. Llavors hauran de fer una rua de dues voltes al passeig i cinc persones del jurat s’encarregaran de valorar els més bonics.

Per a la revetlla d’aquest any, l’Agrupació ha contractat la Cobla Contemporània, que portarà al Passeig Manuel Puigvert el seu popular espectacle Sardashow de versions de cançons.

Després del concert de sardanes fem el sopar popular amb pa amb tomàquet, pernil, formatge i coques de revetlla. El tradicional concurs de fanalets. I a més, a partir de les 22h la Contemporània farà una audició el “Sardashow”, amb les tradicionals sardanes arranjades de música que tots coneixem feta sardana. I això és la revetlla de Sant Jaume.

Per anunciar les activitats del cap de setmana, l’Agrupació Sardanista farà un passacarrers per Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *