Soufian Laroussi entra a la nova executiva de la federació comarcal del PSC

Laroussi (dreta), al costat de Xesco Gomar, portaveu de la federació del PSC Maresme

El calellenc Soufian Laroussi forma part de la nova executiva de la federació comarcal del PSC aprovada en el marc del novè congrés dels socialistes maresmencs que es va celebrar el passat cap de setmana a Mataró. Salvador Illa va inaugurar-lo, assegurant que si arriba a la presidència de la Generalitat de Catalunya reforçarà el suport a la comarca, sobretot en els àmbits de la sanitat, l’educació i la seguretat.

Els números 1 i 2 del PSC català, Salvador Illa i Alícia Romero, van assistir dissabte al novè congrés de la federació comarcal del PSC que va servir per aprovar la nova executiva i reelegir David Bote com a primer secretari. L’alcalde de Mataró està acompanyat de Xesco Gomar, com a portaveu comarcal, i tres viceprimers secretaris: Miquel González, en l’àmbit d’Organització, Acció Electoral i Territori; Xavier Amor, de Política Municipal i Institucional; i Elena Díaz, d’Acció Política.

Soufian Laroussi, que també forma part de l’executiva de l’agrupació local del PSC i és tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Calella, és l’adjunt de Xavier Amor en Política Municipal Nord. Laura Delgado, una de les assessores del govern municipal de Calella, ostenta la Secretaria de Comunicació del partit, un càrrec que depèn de l’àrea d’Organització, Acció Electoral i Territori.

La presència pinedenca dins l’òrgan de direcció del partit a nivell comarcal es veu reforçada també amb Sònia Moraleda, a la Secretaria de Comerç i Turisme; Santiago Macip, a la secretaria de Salut i Sostenibilitat; i Ester Puertas, vocal d’Organització, Acció Electoral i Territori.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, ha estat nomenada presidenta de la federació del PSC Maresme; i Sònia Viñolas, de Malgrat de Mar, vicepresidenta.

Des de Mataró, el primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, es va comprometre a donar més suport al territori si arriba a la presidència de la Generalitat. “L’àmbit sanitari, educatiu i de seguretat requerixen un suport al Maresme, tal com m’expliquen els alcaldes, i aquí és on actuarem de manera prioritària”, va indicar Illa. Unes paraules que va reforçar la mataronina Alícia Romero, qui va denunciar que els governs independentistes dels últims anys “han oblidat la comarca” i que cal entomar els reptes de l’habitatge i la mobilitat, especialment.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.