Hi haurà paradetes d’artesania tots els diumenges d’estiu a la Riera Capaspre

Tots els diumenges de juliol i agost, de sis de la tarda a onze de la nit, Petits Creadors tindrà una Fira d’Estiu a la Riera Capaspre, amb una quinzena de parades de productes d’artesania. És una nova iniciativa de dinamització de Calella que compta amb el suport de l’Ajuntament i l’ATC i que busca captar l’atenció dels visitants que s’allotgen als hotels de la zona. S’estrena aquest cap de setmana.

La Fira d’Estiu que s’estrena aquest diumenge 7 de juliol a la Riera Capaspre és una iniciativa que resulta de la suma de voluntats per dinamitzar Calella i captar l’atenció dels visitants que s’allotgen als hotels de la zona. Hi haurà una quinzena de parades de productes d’artesania: roba per a nens i nenes, espelmes, decoració per a la llar, bijuteria i espardenyes, entre d’altres.

Anna Jiménez, de Petits Creadors, ha explicat a Ràdio Calella TV que se situaran en una de les voreres perquè no hi hagi afectacions a la mobilitat.

La Fira d’Estiu dels diumenges complementarà les dues edicions de la Fira Marinera, que es mantenen i s’han previst pels dissabtes 20 de juliol i 17 d’agost a la Plaça de l’Església, amb ambientació d’acord a la temàtica.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.