Stay Homas i Figa Flawas s’afegeixen al cartell de Barraques

La programació de concerts de Barraques incorpora dos grans noms de l’escena musical catalana: Stay Homas i Figa Flawas, que s’afegeixen a les actuacions anunciades de l’Orquestra Di-versiones i Mama Dousha, l’intèrpret del “Rikiti”. Pujaran a l’escenari de l’envelat de la platja per celebrar la Festa Major de La Minerva, que tindrà lloc del 19 al 23 de setembre.

Durant el confinament, en un pis de Barcelona, Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet van crear un dels grups més influents de l’escena catalana dels últims anys. Stay Homas és un dels grans anuncis de la programació de Barraques de Festa Major de la Minerva 2024, que se celebrarà del 19 al 23 de setembre. Des del Stay Homa, la cançó que els va catapultar a la popularitat, l’any 2023, els barcelonins han tret diversos singles i dos àlbums d’estudi. Homas és el més nou i inclou grans temes com La nòria.

Són coetanis dels Figa Flawas, que també es van crear l’estiu del confinament a Valls. Pep Velasco i Xavier Cartanyà combinen essencialment la música pop amb ritmes urbans i llatins, com el reggaeton i l’R&B. Amb el seu primer senzill a Youtube, titulat 100 graus, es van iniciar en els escenaris i dos anys després van treure el seu primer disc, Joves tendres, amb grans hits com Que no s’acabi, un himne de l’estiu, Secr3t, en col·laboració amb la Julieta, i M’equivocava. Aquest any han publicat el seu segon àlbum titulat La Calçotada, més ADN Valls impossible.

Les actuacions d’Stay Homas i Figa Flawas, que ha anunciat aquest matí l’Ajuntament de Calella a través de les xarxes socials, s’afegeixen a les conegudes de l’Orquestra Di-versiones i Mama Dousha, el barceloní del Rikiti.

En les pròximes setmanes s’espera que es faci la presentació oficial de la programació de Festa Major de La Minerva i de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, per conèixer amb detalls les hores i dates que ens haurem de guardar a l’agenda de setembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.