Calella pels Refugiats repartirà els 7.900 euros recaptats durant el festival La Crida entre vuit entitats

Així es va decidir en l’assemblea que la plataforma d’ajuda a les persones refugiades va celebrar el passat 22 de juny. Els diners es van obtenir en el marc de les dues jornades en què es va celebrar el primer festival acollidor La Crida de Calella, els passats 13 i 27 de maig.

Ernest Vila, portaveu de la Plataforma Calella pels Refugiats, ha explicat que la intenció ha estat sempre repartir la recaptació entre diversos col·lectius i moviments que estan fora del circuit més institucionalitzat. A més, el seu treball sobre el terreny en l’ajuda i atenció de les persones migrades i refugiades és ben conegut per la plataforma local perquè alguns dels seus membres hi han col·laborat des del voluntariat. Ha dit que aquesta és la millor garantia que els diners que hi destinen arriben a bon port.

A continuació pots escoltar íntegrament l’entrevista a Ernest Vila, de Calella pels Refugiats, a l’Info Migdia.

La recaptació del festival La Crida es distribuirà de la següent manera:

NO NAME KITCHEN: 1.500 euros. Per al projecte de repartir menjar calent als refugiats retinguts a Belgrad.

EN RED SOS REFUGIADOS: 1.000 euros. Per a la xarxa de recollida humanitària per enviar a Grècia.

LIFTING HANDS INTERNATIONAL: 600 euros. Per a l’enviament de contenidors d’ajuda humanitària als camps de refugiats del Líban i Jordània.

TANQUEM ELS CIES: 500 euros. Per al seu projecte de defensa dels drets de les persones migrants que lluita per visibilitzar la situació que es viu als Centres d’Internament d’Estrangers.

PALLASOS EN REBELDIA: 1.000 euros. Per al seu projecte de solidaritat internacional i fraternitat entre els pobles que expressa a través del riure i l’art.

SALVAMENT MARÍTIM HUMANITARI: 2.000 euros. Per al seu projecte de salvament marítim i d’assistència sanitària al Mediterrani.

EKO PROJECT: 300 euros. Treballa a Eko Station, a prop d’Idomeni en diferents projectes tals com: programa educacional per als petits, espai per a dones o espai de cuina per a les persones refugiades.

ASSOCIACIÓ CATALANA PER LA PAU
: 500 euros. El pròxim mes de desembre l’ACP portarà a l’Aeham Ahmad, pianista sirià refugiat a Alemanya, a Catalunya per realitzar una sèrie de concerts per diferents pobles de Catalunya. Tot i que encara estem definint aquest projecte, de moment s’han reservat 500 euros perquè Calella sigui un dels pobles que visiti.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *