Taller d’agility i ensinistrament caní a benefici de La Marató

El Rancho Bonanza torna ha organitzat aquest cap de setmana una activitat solidària per ajudar a omplir la bossa de La Marató. Durant tot el matí de diumenge es farà al Passeig Manuel Puigvert un taller bàsic d’ensinistrament caní i d’agility. Tots els diners recaptats amb les inscripcions al taller aniran destinats a la investigació per la salut mental, amb la que es bolca la iniciativa solidària dels mitjans de comunicació públics del país.

Gerard Estebanell, gerent del Rancho Bonanza, ha explicat que és una activitat oberta a tothom que tingui un gos. Diu que serà un bon moment per ensenyar-los els quatre conceptes bàsics d’obediència, com ara donar la pota, asseure’s o saltar.

Farem un taller d’habilitats canines, que ve a ser una mica d’obediència bàsica. Els ensenyarem a donar la poteta, a caminar enrere, a seure… A part d’això també farem un taller de preagility per iniciar-se i veure si els hi agrada.

Pel que fa al taller, d’agility, també obert a tots els gossos, és un conjunt d’obstacles on la mascota ha de córrer i concentrar-se en el seu amo, qui el guia en tot moment amb la mà. Estebanell explica que aquesta primera sessió serà només de contacte per saber si el gos se sent còmode practicant aquesta disciplina.

El gos ha de córrer, concentrar-se amb nosaltres que som els que els guiem i concentrar-se també en saltar. Una sessió és per fer un testeig i veure si al gos li agrada. Perquè vagi bé es necessita temps.

La sessió durarà uns 30 minuts i els gossos participaran en grups de 6 o 8 en funció de la raça i el seu pes. L’activitat es desenvoluparà durant tot el matí (10 a 13 h) al passeig Manuel Puigvert amb un preu d’inscripció de 2,5 euros per gos. Tota la recaptació anirà destinada íntegrament a la bossa de La Marató.

La durada serà d’uns 30-40 minuts. La inscripció es pot fer directament allà i anirem fent grups en funció dels gossos que vinguin. El preu són 2,5 euros i tot va a La Marató. És la nostra manera de col·laborar-hi.

Les inscripcions es faran al mateix moment de participar en l’activitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *