El Nadal comença avui a Calella amb l’encesa de les llums

llums nadal

Les entrades de Calella, carrers comercials i edificis municipals com l’Ajuntament, la biblioteca o Can Saleta s’il·luminaran aquesta tarda per celebrar l’arribada de les festes nadalenques. Aquesta tarda s’inauguren els llums amb un acte familiar a la plaça de l’Ajuntament a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers (17.30h). L’inici de la campanya de Nadal, a banda de l’enllumenat, consta també d’altres accions que tenen per objectiu atraure clientela per als establiments comercials. S’han planificat des de l’àrea d’Economia Local i l’associació de comerciants Calella Centre Comercial.

Una trentena de trams de carrers, places i edificis municipals veuran com s’encenen les llums de Nadal per animar les festes i també les compres a les botigues de Calella.

Una de les novetats de la campanya nadalenca és la instal·lació de 9 tions i tiones gegants repartits per tota la ciutat. S’hi estaran fins el 25 de desembre i tindran un codi QR a partir del qual es podrà entrar en el sorteig de vals de compra per un import total de 1.500 euros per comprar a les botigues de l’associació.

Durant les festes, pels carrers del centre comercial s’hi passejaran personatges d’animació infantil. Serà els dies 18, 23 i 29 de desembre, a més del 3 de gener.

Es manté la tradició de fer el Cagatió al Mercat Municipal. Serà el matí del 24 de desembre, entre les onze i la una del migdia. Allà mateix hi quedarà instal·lada la bústia dels Reis de l’Orient perquè els petits hi puguin deixar la carta a Melcior, Gaspar i Baltasar. Es podrà fer del 27 de desembre al 5 de gener.

Els que ho prefereixin, podran donar-li al Patge Reial de l’associació de comerciants, que el 2 de gener s’estarà a la Plaça de l’Església rebent a tots els nens i nenes que s’hi apropin. Durant el matí, de deu a una del migdia; i després, de cinc a vuit del vespre.

La programació nadalenca acabarà amb un espectacle de fantasia que tindrà lloc el 4 de gener a la Plaça de l’Església (18.30h).

A tot això, ja està en marxa la campanya del SumaQuilòmetres, amb premis de viatges i vals de compra com a principal reclam. La mecànica és la mateixa de sempre: cal comprar a les botigues de Calella Centre Comercial que hi participen per aconseguir les etiquetes amb les que omplir les butlletes i entrar al sorteig. Es podran entregar fins el 9 de gener als mateixos establiments.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *