TravelSens, l’empresa que va absorbir la divisió de turisme del Grups SERHS, presenta un ERO que afecta unes 30 persones a Pineda

Una gran part de la plantilla de TravelSens (Ávoris, Grup Barceló) treballa a l’edifici que té a Pineda de Mar, propietat del Grup Serhs. La presentació de l’ERO, que seria per motius organitzatius, s’ha fet dos mesos després que el grup Barceló adquirís la totalitat de la divisió de turisme del Grup Serhs.

Segons ha confirmat el Ministerio de Empleo y Seguridad Social a RCTV, l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) es va presentar el passat 7 de novembre i afectaria a 65 persones de les 7 oficines que TravelSens té distribuïdes arreu de l’Estat espanyol: Pineda, Barcelona, Salou, Benidorm, Torremolinos, Almeria i Palma de Mallorca. Pineda seria una de les més afectades, ja que estarien incloses unes 30 persones. Amb la proposta inicial per part de l’empresa també s’inclou una compensació de 28 dies per any treballats i incentivar els treballadors a desplaçar-se a les oficines que Avoris té a Canàries.

A l’oficina de Pineda es mantindria el negoci d’agències de viatge, però se suprimirien serveis com els de booking i producte i es reduiria el d’administració.

Ávoris és la divisió de viatges del Grup Barceló i està formada per TravelSens, que opera a la Península Ibèrica, i per Alisios Tours, que treballa a les Illes Canàries. Ávoris va absorbir la divisió de Serhs Tourism a principis de setembre. Serhs va anunciar la operació al mes de maig, assegurant que es mantindria “tant la marca Serhs, pel seu lideratge i reconeixement a nivell nacional com internacional, com la plantilla i els equips actuals“.

La seu de TravelSens es troba a les Illes Balears, però com que l’ERO afecta a més d’una comunitat autònoma, s’ha hagut de tramitar a través del Ministerio.

El comitè d’empresa i la direcció de l’empresa tenen un mes des de que es presenta l’ERO fins al final de la negociació. Per tant, a hores d’ara, hi ha un període de negociació obert que acabaria a principis de desembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *