Teixint Fils d’Emocions es presenta aquest dissabte a Pineda de Mar

Ajudar i ensenyar a créixer des de l’art i la pau. És el que fomenta Teixint Fils d’Emocions, una associació amb seu a Pineda de Mar, que duu a terme iniciatives de formació que contribueixin a la transformació social des del respecte a la diversitat. Neus Bartrolí i Joaquim Burjons estan al capdavant d’aquest projecte impulsa el concert solidari que dissabte 26 de novembre es farà a l’Auditori de Pineda de Mar amb la participació dels cors de l’Aula de Música de Can Llobet.

Teixint Fils d’Emocions és una entitat que vol servir de punt de trobada d’iniciatives de formació i intercanvi cultural dins i fora del país, promocionar la convivència des del diàleg, la interculturalitat, la cultura de la pau o les pràctiques restauratives amb una mirada inclusiva i transformadora de les comunitats.

Ofereixen cursos d’empoderament i restauració a través de l’art i a la seva pàgina web es poden trobar diversos recursos que, a mode de guia, assessoren sobre la formació de comunitat transformadores, l’art i la provenció dels conflictes. A diferència de la prevenció, la provenció no busca evitar els conflictes sinó aprendre a afrontar-los, tal com ha explicat Neus Bartrolí en una entrevista al programa La Ciutat.

Fem propostes innovadores amb cercles de diàlegs, pràctiques restauratives, perquè a nivell social tinguem eines i recursos per afrontar els conflictes des de la no-violència (…) El conflicte és inherent a la condició humana i hi ha tècniques que tenim a l’abast tan senzilles com l’escolta activa.

L’entitat rep el suport d’institucions com l’Escola de Cultura de Pau de la UAB, l’Associació de Justícia i Pràctica Restaurativa o la Casa per la Solidaritat i la Pau Flors Sirera. Teixint Fils d’Emocions té la seu al carrer de Mar de Pineda de Mar i presència a Internet, on informa del seu catàleg de serveis.

Aquest dissabte 26 de novembre farà un concert solidari a l’Auditori de Pineda de Mar (18.30h), amb Xènia Torres i la pianista Lourdes Bartrolí, i la participació de la Coral l’Escarlet Mitjans, el Cor de Joves i d’Adults de l’Aula Musical de Can Llobet. L’entrada costa 3 euros – es pot comprar anticipada a entrapolis.com – i els beneficis es destinaran a projectes solidaris.

CONCERT SOLIDARI TEIXINT EMOCIONS

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *