“Tenim moltes ganes de tornar”

elssomriures pallassos

Els pallassos voluntaris de l’Hospital de Calella estan emmagatzemant els somriures que no poden repartir aquests dies per les habitacions i passadissos del centre, per abocar-los tant bon punt s’acabi la quarantena i s’aixequin les restriccions. Diuen que si els pacients i els professionals sanitaris els troben a faltar, ells encara més; i que intentaran pal·liar aquest buit enviant missatges d’ànim i de suport des de la distància.

Clara Casado, una de les voluntàries d’ElsSOMriure, reconeix que els està costant respectar la quarantena però que saben que és pel bé de tots.

És una paradoxa perquè potser és ara quan més ho necessiten, ells i pares, i els pacients més grans; però entenem que és una causa de força major i el que toca és no anar per seguretat. Però amb moltes ganes de tornar.

ElsSOMriure són un grup de 5 pallassos d’hospital que treballen sota l’aixopluc de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH). Aquesta entitat és una de les que ha vist paralitzada la seva activitat com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, que ha obligat a blindar els centres hospitalaris de l’exterior per evitar contagis.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat