The Symphony’s Rock, un concert adaptat per a persones amb deficiència auditiva

Apache i l’Orquestra Simfònica de la UB actuaran aquest dissabte 23 de març al pavelló d’esports de Santa Susanna. El concert inclourà una plataforma perquè les persones amb deficiència auditiva puguin sentir la música a través d’una plataforma que emetrà vibracions.

The Symphony’s Rock serà un concert diferent de música simfonicorock. La banda de versions Apache i l’Orquestra Simfònica de la Universitat de Barcelona interpretaran diferents versions dels grans èxits del rock i inclouran per primera vegada un sistema de sonorització que permetrà que les persones amb discapacitat auditiva puguin “sentir” la música. Per a elles, l’entrada serà gratuïta. Ho podran fer a través de les vibracions d’una plataforma, tal com ha explicat Antonio Molinero, percussionista del grup, en declaracions a Ràdio Calella Televisió.

És molt especial perquè s’interpretaran, juntament l’orquestra simfònica de la universitat de Barcelona, veritables joies del rock i pop. Acompanyats de la simfònica, 45 músics, amb una coral de 20 persones… I una altra de les novetats són els sistemes de so. Alguns dels que s’utilitzaran mai s’havien fet servir abans en un concert en directe. Són plataformes per aquelles persones que tenen una deficiència auditiva. De tal manera que el so en comptes de transmetre’s auditivament, va a través de vibracions.

El concert servirà per celebrar els 40 anys de la mítica banda de versions Apache. Tocaran diferents temes de Pink Floyd, U2, Eagles, Scorpion o REM, entre d’altres, a ritme de música clàssica. El concert també comptara amb la col·laboració de la soprano Mar Blanco i el tenor Miguel Ángel Ruiz.

L’escenari escollit ha estat el municipi maresmenc de Santa Susanna.

El concert es fa a Santa Susanna perquè és una ciutat on nosaltres portem més de 20 anys actuant. I forma part de l’epicentre de seguidors que tenim en tota la zona.

El concert tindrà lloc el pròxim dissabte 23 de març a dos quarts de deu del vespre al pavelló d’esports de Santa Susanna. Les entrades es poden comprar a través del web de ticketmaster.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *