“Tiempo”, la pel·lícula d’avui al cinema a la fresca

La programació del Beach Festival torna aquest vespre al Passeig Manuel Puigvert amb una pel·lícula basada en la novel·la gràfica “Castell de Sorra” de Frederick Peeters i Pierre Oscar Levy. Tiempo és l’última pel·lícula dirigida pel visionari M. Night Shyamalan, director d’El sisè sentit, que presenta un thriller sobre una família que, estant de vacances, descobreix que a la platja on han decidit anar hi passen algunes anomalies temporals que els fa envellir ràpidament.

Una família posa rumb a una remota i paradisíaca platja per passar-hi un dia de vacances. El lloc es troba en un recòndit paratge i amaga una cosa que està a punt de canviar la vida a tots i cadascun dels presents. A mesura que passen les hores, cada un anirà envellint més i més, fins al punt que la seva vida es veurà reduïda a aquell dia.

Un thriller psicològic dirigit i escrit per M. Night Shyamalan (Glass (Cristal)) i protagonitzat per Gael García Bernal, Eliza Scanlen i Embeth Davidtz, entre d’altres.

Tiempo es podrà veure aquest vespre al Passeig Manuel Puigvert (22h) dins la programació del Beach Festival que organitzen conjuntament el Calella Film Festival i l’Ajuntament de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *