Torna a Calella el Torneig Internacional Catalunya de tennis taula

casal tennis taula

Calella és aquest cap de setmana la seu de la 12a edició del Torneig Internacional Catalunya de tennis taula, que reuneix 54 jugadors i jugadores de les categories benjamí i aleví.

La competició compta amb la presència de joves esportistes de Madeira, Andalusia, Euskadi i Andorra, a més de jugadors del planter del club organitzador, el CTT Calella, i d’una desena més de clubs catalans: Badalona, Borges, CER l’Escala, Els 8 de La Garriga, Falcons de Sabadell, Lluïsos de Gràcia, Sant Andreu, Sant Cugat, Vic i Vilanova. També hi prendran part setze jugadors i jugadores que competiran en representació de la selecció catalana.

Sis proves individuals

El torneig es jugarà a les instal·lacions del Calella on s’habilitaran fins a tretze taules per acollir els partits de les sis proves individuals que composaran el programa de competició. A més de la prova masculina i femenina de cada una de les dues categories, se’n jugaran dues més que reuniran participants tant benjamins com alevins.

Retorn als orígens

Amb la celebració d’aquesta edició, el Torneig Internacional Catalunya torna a Calella, on va néixer i on es van disputar les deu primeres edicions de la competició.

La Federació Catalana de Tennis de Taula va recuperar el TIC l’any passat en una edició que es va celebrar al Pavelló Joana Ballart de Valls, i enguany n’ha concedit l’organització al CTT Calella, que aporta tota la infraestructura logística i humana per al bon desenvolupament de l’esdeveniment.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat