Últimes entrades per al “Mamma Mia!”

mamma mia

L’equip del “Mamma Mia!” de l’Atsoc farà avui l’últim assaig general abans de l’estrena de dissabte a la nit, a la Sala Mozart, amb pràcticament totes les localitats venudes. Les que queden es poden trobar al portal teatresolidari.cat al preu de 12 euros. La recaptació es destinarà a causes benèfiques, entre elles a La Marató que aquest any posa el focus en la salut mental. El president del grup teatral calellenc, Josep Grima, preveu que pel ritme de venda d’entrades i l’ocupació que hi ha per a les set funcions programades es podrà fer una aportació molt important a la iniciativa dels mitjans públics del país.

L’Atsoc ha venut més del 85% de les prop de 300 localitats disponibles per cadascuna de les set funcions del musical ABBA, que s’estrena aquest divendres. Tot i que l’aforament està restringit per les condicions de ventilació de la Sala Mozart, Grima confia que s’acabarà fent una bona recaptació.

No tenim el 100% de la sala i això es notarà a la xifra final de la recaptació. Però crec que si seguim el ritme de venda, serà un dels anys en què més es parlarà del nivell de solidaritat que podem demostrar.

“Mamma Mia!” s’estrena aquest dissabte a la nit i hi haurà funcions l’endemà diumenge 5 de desembre; durant el Pont de la Puríssima, el dilluns 6 de desembre a la nit i el dimecres 8 de desembre a la tarda; per rematar-ho amb tres passis el cap de setmana del 10 al 12 de desembre. Les entrades es poden comprar al portal teatresolidari.cat.

Després de dos anys de posposar-lo, per fi, el musical de l’Atsoc puja a l’escenari.

Tenim l’escenografia muntada i el cos tècnic a punt. Tots els ingredients perquè comenci a rodar. Ahir vam tenir un cop de realitat veient que finalment podrem estrenar-lo. Tenim més il·lusió que mai, ahir es palpava en el penúltim assaig general, perquè avui encara ens tornarem a trobar.

En aquesta recta final, l’equip ha extremat les precaucions en assajos i restringit la interacció social per responsabilitat amb el projecte.

Tots hem reduït la nostra activitat social. Hem hagut de renunciar a tenir la família a prop, trobar-te amb els amics, quan segurament és quan més ho necessites, per no tenir cap ensurt. Seguim totes les mesures i anem amb molt de compte.

30 intèrprets i un equip tècnic, amb música en directe, es posaran en solfa aquest cap de setmana amb un espectacle fresc i colorit, que barreja comèdia i molt romanticisme, en una història que filen les mítiques cançons d’ABBA.

És un espectacle ple de llum i de color, molt dinàmic i amb veus increïbles. Tenim músics en directe, que ens aporta un diferencial molt important. A més, hem hagut d’adaptar espais dins l’escenari perquè tenim coristes que no surten a escena. Serà un espectacle únic i segur que majúscul.

Veus i instruments afinats perquè aquest cap de setmana a la Sala Mozart el públic vibri escoltant Dancing Queen, Take a chance on me o la mítica Mamma Mia! que dona nom el musical que, de moment, l’Atsoc només té previst presentar a Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat