Torna el mercat de segona mà en benefici d’Habitat Solidari

La Fundació Habitat Solidari serà la beneficiària de la nova edició del Mercat Solidari de segona mà que organitza la Cívica Capaspre. L’edició de primavera del mercat d’oportunitats arribarà la setmana vinent en les vigílies de la diada de Sant Jordi. Es farà, com ja és habitual, a la plaça de l’Església durant tota la jornada dissabte i s’hi vendran tota mena d’objectes a preus molt assequibles. L’entitat, de fet, ja fa dies que ha iniciat la recollida i crida a continuar fent donacions fins a la setmana vinent.

Roba de llit, d’abric, estris de cuina, joguines o petits electrodomèstics… són alguns dels objectes que es podran trobar durant l’edició de primavera del Mercat Solidari de Segona mà. Tot plegat a preus assequibles d’1, 2 i 3 i màxim 10 euros. Aquests dies, l’entitat que organitza el mercat, la Cívica Capaspre, ultima la recollida d’objectes. Maria Antònia Pujol és la seva presidenta.

Petits electrodomèstics, tot el que sigui parament de la llar i estigui en bon ús, com plat, olles, coberts o llençols. Roba d’abrigar sobretot, joguines, els famosos pongos… El que no recollim són llibres.

Pujol exposa que hi col·laboren des de particulars fins a negocis calellencs, donant tota mena d’objectes. Fins al mateix dia del mercat es poden fer donacions a un dels tres punts de recollida: Assegurances Massuet (c. Amadeu, 82), Arreglat i planxat (c. Moragas, 72), i Taller Martí (c. Indústria, 123).

Encara estem recollint perquè hem enganxat Setmana Santa pel mig i hem tingut una aturada, però encara agafem coses. L’última setmana, la del mercat, és quan recollim més coses.

La nova edició que arribarà a les vigílies de la diada de Sant Jordi espera aconseguir xifres de recaptació similars a les de l’anterior edició, quan van arribar a gairebé als 3.000 euros recaptats en benefici de l’AVAH.

Vam recaptar gairebé 3.000 en l’edició d’octubre que va ser un èxit perquè el dia ens va acompanyar molt. Per tant, el nostre objectiu és superar aquests 3.000 i fer rècord. L’horari com sempre ens ficarem sobre les 10 i fins a les 20 h.

El Mercat solidari de segona mà a benefici d’Habitat Solidari es farà dissabte 22 d’abril, a la plaça de l’Església, de 10 a 20 h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *