Un campió del món i d’Europa que il·lusiona el C.E. F. Creu Groga de Waterpolo

El club calellenc de waterpolo s’ha fet amb els serveis de l’entrenador Mirko Blazevic, un referent de primeríssim nivell en el waterpolo. El Serbi ha estat campió del món i d’Europa amb la seva selecció, a més també ha guanyat una medalla olímpica de plata i una de bronze.

Blazevic, en una de les primeres xerrades amb els jugadors del primer equip, va deixar clar que no venia a Calella a retirar-se ni a passar l’estona.
Els jugadors calellencs es mostren il·lusionats per aquesta nova etapa que s’enceta en el club.
El capità Julio Jimenez, creu que aquesta temporada s’assoliran els objectius marcats la temporada anterior

“Amb en Mirko Blazevic al capdavant de l’equip han canviat moltes coses, la forma d’entrenar és radicalment diferent a tot el que hem fet fins ara. Tot passa per una planificació minuciosa; estem adquirint mecanismes tècnics nous i estem treballant
amb un mètode demostratiu amb molta teoria, totes les fases de cada moviment per saber decidir el millor en cada situació que s’ens presenti. En definitiva seguim un entrenament d’èlit molt seriós.
Quan estem entrenant només s’escolta la veu del míster i el soroll de l’aigua.
L’equip donarà un salt de qualitat molt important i de ben segur que aquest any s’aconseguirà l’objectiu que ens vam proposar l’any anterior.”

El nou entrenador del sénior, també serà l’encarregat d’organitzar totes les categories del club, per així ajudar a la Fundació a ser l’equip de referència de la zona.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *