Torres: “Estem interessats en què totes les entitats esportives tinguin les millors instal·lacions”

El tinent d’Alcaldia Josep Torres ha dit avui a l’Info Migdia que la decisió d’incloure l’ampliació de la Piscina Municipal en el Pla d’Equipaments Municipals respon únicament a l’interès del seu grup i de l’executiu local en garantir les millors infraestructures esportives per a Calella. Ha lamentat que des de la CUP s’insinuï que darrera d’això s’hi amaguen interessos d’ell amb el CN Calella, que és l’entitat que ha demanat que el document reculli aquesta actuació, valorada en aproximadament uns 800.000 euros.

El tinent d’Alcaldia Josep Torres reprova les maneres de fer política del partit cupaire i ha assegurat que l’únic que li interessa és dotar Calella de les millors instal·lacions per a la pràctica de l’esport.

Estem interessadíssims en què totes les entitats esportives de Calella tinguin les millors instal·lacions, i en això estem (…) Aquesta és la pitjor manera de fer política, però si és la seva endavant. No sé si té a veure amb allò que em va dir el senyor Catà en un ple, que sempre m’assenyalaria.

El tinent d’Alcaldia Torres ha indicat que el Pla d’Equipaments Esportius s’assimila a una fotografia del millor escenari possible, sense establir d’entrada cap priorització ni comprometre cap inversió. Això serà una decisió dels futurs Governs Municipals.

Amb tot, reconeix que sota criteris tècnics l’ampliació de la Piscina Municipal s’havia descartat inicialment i que la seva incorporació al document és una decisió política.

L’únic que fem és que en la fotografia que ens servirà per gestionar l’esport en els pròxims 10 anys que també hi hagi aquesta ampliació que portàvem al programa electoral i que qui ara gestiona el CN Calella han demanat que torni a aparèixer. Efectivament, és una decisió política.

El tinent d’Alcaldia Torres ha exposat que no s’havia tornat a posar sobre la taula fins que es van modificar els termes de la concessió de la gestió que en tenia el CN Calella.

I quant a les crítiques sobre el fet que s’hagi esberlat el consens polític que s’havia aconseguit a l’entorn del Pla, ha dit que prefereix pagar aquest peatge per tal de no rebaixar expectatives.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista al tinent d’Alcaldia Josep Torres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *