Tot a punt per al 89è Aplec de la Sardana

L’Aplec de la Sardana de Calella tindrà aquest any més visitants que l’any passat. Així ho ha avançat el president de l’Agrupació Sardanista de Calella, Ramon Pedemonte, durant una entrevista al Bon Dia. S’han fet més reserves hoteleres de persones que vindran a passar tot el cap de setmana d’aplec. Sigui com sigui, unes 4.000 persones passaran en algun moment per aquesta cita sardanista que es fa el primer cap de setmana de juny.

L’activitat sardanista començarà dissabte amb el concert i les audicions que es faran al Passeig de Manuel Puigvert.

Al Pati de l’Ós, diumenge, hi haurà les audicions de sardanes matí i tarda. Les cobles Marinada, Montgrins, Jovenívola de Sabadell i la Principal de la Bisbal s’aniran intercalant amb les audicions.

Ramon Pedemonte ha parlat de la feina prèvia que hi ha fins arribar al dia de l’Aplec. Subratlla que en el moment d’acabar la cita sardanista més important de l’any a Calella ja comencen a preparar la de l’any següent.

Carles Tarridas i Ramon Pedemonte

Per la seva banda, el secretari de l’Agrupació Sardanista de Calella, Carles Tarridas, considera que cal fer alguna cosa per tal que el jovent s’impliqui amb el món de la sardana i amb l’Agrupació.

El pressupost per a la celebració de l’Aplec, que enguany arriba a la seva 89ena edició, és de 25.000 euros aproximadament. Tant Pedemonte com Tarridas fan una crida perquè els ciutadans de Calella es facin seu l’Aplec i hi participin activament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *