Tot a punt per l’Ironman 70.3

Amb la inauguració aquest dijous a la tarda de l’Expo Ironman al passeig de Garbí s’ha posat en marxa tota la maquinària de la triatló internacional que es disputarà aquest diumenge a Calella.

Els triatletes ja poden, des d’ahir a la tarda, passar a recollir el dorsal i la bossa. Poc més de 2500 triatletes prendran part de la 70.3 aquest diumenge. L’activitat i l’ambient del triatló es viu ja per la ciutat. Demà dissabte es fa al passeig Manuel Puigvert a partir de les 10 del matí l’Iron Kids. A les 12 l’Iron Girls i a la tarda, a les 19h la «pasta party». Els organitzadors de la prova han preparat una festa de benvinguda per als triatletes que ja han començat a arribar a la nostra ciutat; enguany provenen de 78 països diferents. La festa serà demà dissabte a partir de les 19:30h. Gonzalo Marchena, membre de l’equip organitzador de l’IM, ha reconegut al programa La Banqueta que enguany moltes de les grans estrelles del triatló es troben aquest cap de setmana a l’IM Lanzarote, que compleix 25 anys i té importants premis econòmics: “Les circumstàncies han canviat, tot i que tenim grans triatletes perquè és un cartell mundial; però és cert que les grans estrelles han optat per anar a Lanzarote que celebren 25 anys i tenen premis econòmics importants”.

Gonzalo Marchena ha parlat de Víctor del Corral com un dels favorits per guanyar la prova aquest diumenge. A la categoria femenina creu que la local Mercè Tusell pot fer un bon paper.

La tercera edició de l’Ironman Barcelona a Calella comptarà amb la col·laboració d’un miler de voluntaris.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *