Tot apunt per a la celebració dels Tres Tombs diumenge

La tradicional celebració dels Tres Tombs serà aquest proper diumenge dia 24 al Passeig Manuel Puigvert. Tot i que el volteig començarà a les 11 del matí, des de les 10 els més petits es poden apropar per muntar en poni i veure els cavalls.

El responsable del Rancho Bonanza de Calella, Gerard Estebanell, és qui ha entrenat els cavalls que participen en aquesta festa. Estebanell ha explicat al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV en què consisteixen els volteig.

«El volteig es un cavall lligat a una corda de vuit metres i el cavall fa voltes en cercle i tenim unes gimnastes que venen de gimnàstica artística que fan acrobàcies sobre el cavall. Ho aprenen al ranxo amb uns cavalls de ferro i allà és on entrenem abans»

La celebració, recordem-ho, acabarà amb la benedicció dels animals de totes aquelles persones que els vulguin portar ja que no es va fer per Sant Antoni pel mal temps. A més servirà perquè grans i petits relacionar-se amb els cavalls.
Estebanell ha explicat que tots els animals que té a les seves istal·lacions  i amb els quals treballa, són rescatats després de viure situacions extremes. Al Rancho Bonanza es fan tot tipus d’activitats, des de classes d’equitació, festes d’aniversari o teràpies amb cavalls, gossos i rèptils per a persones amb discapacitat funcional.

Podeu veure l’entrevista que li hem fet a Gerard Estebanell al programa La Ciutat aquí :

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *