“Tot calellenc està encantat que hi hagi projectes de millora objectiva de les instal·lacions esportives”

El president del CN Calella ha tret ferro a la polèmica suscitada en els últims mesos per la decisió del Govern Municipal d’incloure el projecte de construcció d’una segona piscina al Pla d’Equipaments Esportius. Un inversió que l’entitat ha vingut reclamant per la saturació de les actuals instal·lacions. En una entrevista al programa La Banqueta, Raül Claramunt, ha dit que la resistència dels partits de l’oposició es deu a qüestions de forma en el moment de la tramitació.

Desvinculant-ho dels beneficis “objectius” que assegura suposarà per al conjunt de la població el fet de poder disposar en un futur d’una segona piscina. Són declaracions de Raül Claramunt al programa d’esports de Ràdio Calella TV.

Crec que tot ciutadà de Calella està encantat que hi hagi projectes de millora objectiva d’instal·lacions de qualsevol esport, no penso que ningú hi pugui estar en contra. El que pot passar és que s’estigui en desacord amb les formes o el moment en què s’ha entrat o no, potser es tracta d’un malentès.

El president del CN Calella ha donat detalls de com han dissenyat l’ampliació de la Piscina Municipal Dorly Strobl, el que qualifica com un “vell somni” per als membres de l’entitat.

Sempre hem dit que necessitem una ampliació perquè la piscina està saturada de fa temps (…) El projecte que defensem és el d’una piscina descoberta, la qual cosa disminueix els costos de construcció, i que sigui climatitzada perquè en cas contrari només es podria utilitzar els mesos d’estiu.

La piscina, segons el projecte del CN Calella, s’ubicaria al pàrquing de l’antic escorxador i tindria un cost aproximat de 800.000 euros. Així consta en el Pla d’Equipaments Esportius, l’execució del qual –ha recordat Claramunt– dependrà de la decisió del Govern Municipal del moment.

Tot a punt per a la Travessia d’aquest diumenge

Bon ritme d’inscripcions a la 31 edició de la Travessia del CN Calella, que tindrà lloc aquest diumenge 2 de setembre. Té dues modalitats en funció de la distància: de 1.000 metres, amb sortida a les 9.30h, i de 2.000 metres, a partir de les 10.00h.

Des del club es feliciten pel fet que s’estigui gairebé doblant el nombre de participants de l’any passat quan ha crescut notablement l’oferta de travessies dins el calendari català.

Ja fa un parell d’anys que mirem de potenciar la nostra, fer-la més atractiva, i ja estem pràcticament doblant les inscripcions. Estem al voltant de les 280 inscripcions quan l’any passat no vam arribar a les 150.

Un dels factors que hi han ajudat ha estat implementar l’anomenat model australià a la travessia a mar obert de Calella. Això consisteix en establir un recorregut a dues voltes i fer que els nedadors surtin i tornin a entrar a l’aigua entremig. Això permet fer un seguiment més continuat del desenvolupament de la prova des de la platja.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *