Tres alumnes de 1r de batxillerat de l’escola Freta passen a la final del concurs d’anglès “The Fonix”

nenes concurs anglès00000000

Mariona Pujol, Arianna Riera i Aina Sullastres defensaran el seu vídeo sobre un món saludable aquest dissabte, 26 de maig, a Barcelona, després de passar a la final del concurs d’anglès “The Fonix”.

Tres equips de cada una de les categories faran una presentació del vídeo davant d’un comitè avaluador, que escollirà quin dels equips guanyarà una estada de dues setmanes en un país de parla anglesa.

Les noies van explicar a Ràdio Calella TV en què consistia el seu vídeo.

Al principi hi ha una introducció que parla sobre els problemes mediambientals del planeta i després donem una solució a les neteges dels fons marins que fa una organització d’aquí Calella que és el CESC -Centre Esportiu Subaquàtic de Calella-.

Nosaltres, al viure en un poble coster, ens toca molt a prop perquè vivim al costat del mar i se’ns va acudir aquesta idea. Vam pensar que podíem col·laborar molt amb el CESC i els hi vam demanar i van estar super agraïts de col·laborar amb nosaltres, ens van proporcionar material, ens van passar vídeos, de la seva última neteja i nosaltres els vam anar a grabar, els vam entrevistar i després vam muntar el vídeo.

“The Fonix” és un concurs organitzat per International House que pretén afavorir l’aprenentatge de la llengua anglesa entre els alumnes de primària, secundària, batxillerat i dels centres d’educació d’adults a través de la realització de petits vídeos.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat