Tres nous ingressos per Covid al Sant Jaume

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Petit repunt de positius per coronavirus a l’Hospital de Calella. Segons ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, des de dijous passat han ingressat un total de tres pacients amb la malaltia, que deixa el balanç actual en cinc persones que estan centre per covid. Tenint en compte les dades del darrer recompte, en els últims cinc dies tampoc no s’ha produït cap alta ni cap defunció. Dos professionals de la Corporació estan en aïllament per ser positius de coronavirus o contactes estrets.

La situació epidemiològica local està estable. Segons les últimes dades del grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC, el risc de rebrot es troba en els 91,48 punts, en un nivell mitjà; i la taxa de reproducció puja fins a l’1,05, tornant a la fase expansiva de la malaltia.
En els últims set dies s’han diagnosticat 10 casos positius, que deixat l’acumulat dels darrers 15 en 19. La incidència acumulada per cada 100.000 habitants és de 94,39.
Des de la Corporació recorden que cal no abaixa la guàrdia i continuar aplicant les mesures de seguretat bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent, distanciament i ventilació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat