Tret de sortida a la 5ª Marxa Resistència “La Llopa” amb botes d’aigua

Avui a les 7 del matí Calella Marxa ha donat el tret de sortida de la 5ª Marxa Resistència “La Llopa”, al Passeig Manuel Puigvert. Aquesta consisteix en dues opcions de circuits de resistència per camins de muntanya, un de 54 quilòmetres i un de 34, que ha començat una hora després que el primer.

Sense tractar-se d’una prova competitiva, l’objectiu de la marxa és poder efectuar tot el seu recorregut en menys de 15 hores. La prova, que segueix el mateix itinerari que l’any passat, és oberta a tothom, i la edat mínima per poder-hi participar son 14 anys.

Lluís Barri, membre de l’organització, ha expressat l’entusiasme de Calella Marxa per l’augment de participació que hi ha hagut, en una edició en la que la marxa ha sigut reconeguda pel Circuit Català de Caminades de Resistència.

Tenim, entre la curta i la llarga, 220 persones apuntades, cosa que ha fet augmentar la xifra que va venir l’any passat, i estem contentissims de que la cosa tiri endavant, aquest any sobretot, que ha entrat al Circuit Català de Caminades de Resistència.

Barri apunta que si durant la marxa no plou molt, la situació meteorològica que s’ha viscut els últims dies no suposarà un increment de la dificultat dels recorreguts gaire significatiu.

Una mica de fang hi haurà segur. Pot ser que en alguna riereta hi hagi una mica d’aigua. En algun lloc hi hem posat taulons i en algun altre la gent haurà de saltar (…) en principi si no plou molt durant el recorregut no serà gens complicada.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *