Treuen la reserva d’estacionament per a ambulàncies del carrer Sant Pere

L’espai que estava reservat per a l’estacionament de les ambulàncies del SEM al carrer Sant Pere, a tocar de la comissaria de la Policia Local, s’ha reconvertit en zona blava. Els dos vehicles d’emergències que hi havia de forma permanent al carrer s’han reubicat al vial lateral de la carretera N-II, a l’entrada dels apartaments Toyca. El canvi està motivat pels nous requisits que ha establert el Departament de Salut en el contracte de prestació del servei de transport sanitari urgent, adjudicat recentment.

Les dues ambulàncies del SEM que hi havia al carrer Sant Pere aparquen ara un quilòmetre més enllà, en direcció a Barcelona. Gestvia ha senyalitzat la reserva d’espai per als vehicles al vial lateral de la carretera N-II pròxim a l’aparcament dels Toyca i a l’edifici de l’antiga Renault.

El canvi d’ubicació està motivat per les noves condicions del servei fixats pel Departament de Salut arran de la nova adjudicació del contracte de transport sanitari urgent. Tenen a veure amb les condicions laborals i de descans dels treballadors. Amb tot, es respecta la distància màxima que els vehicles han de guardar amb el centre hospitalari de referència, en aquest cas el Sant Jaume de Calella.

L’espai reservat al carrer Sant Pere s’ha repintat de zona blava, permetent l’aparcament de vehicles de forma rotatòria.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. GESTVIA ha dit:

    En relació a la nova reserva d´estacionament d´ambulàncies al vial lateral de la carretera N-II, a l’entrada dels apartaments Toyca, indicar que s´han situat on anteriorment també havia places de zona blava.
    Per tant, aquest canvi de situació no ha suposat un increment de places de zona blava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *