Triomf d’equip campió de la UEHC

La Unió Esportiva Handbol Calella ha fet un pas de gegant en l’objectiu de jugar les fases d’ascens, al guanyar a la pista del segon classificat. el Garbí de Palafrugell, per 27-28.

Els primers trenta minuts els locals han dominat el marcador. A la mitja part s’ha arribat amb un resultat contrari als nostres, 14-11.

A la represa, els calellencs han sabut aguantar la pressió i de mica en mica han retallat les diferències i han sabut traspassar la pressió   als gironins. Finalment, el líder ha jugat com a tal i ha guanyat el partit.

La nota negativa ha estat, a la pràcticament última jugada, quan a Aleix Martínez (5 gols) li ha sortit de lloc el colze.

Una victòria que situa la UEHC  amb tres punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Garbí, i set punts amb el tercer, La Garriga.

Menció especial al centenar de seguidors de la UEHC que, tot i que el partit s’ha jugat un dia d’entre setmana i a les 21:00h a Palafrugell, han ajudat a guanyar aquest encontre.