Últim cap de setmana del Festimatge: mercat del col·leccionista, Nit Golfa i gala de lliurament de premis

La polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri acull l’exposició fotogràfica del Festimatge

El Festival de la Imatge de Calella encara la recta final de la programació amb un cap de setmana atapeït d’activitats. Els col·leccionistes del format 9,5mm tenen una cita demà dissabte a l’Hotel Bernat II on es farà el mercat d’intercanvi de màquines, pel·lícules, cartells, llibres o altres objectes relacionats amb el cinema antic. L’accés serà lliure de 10 a 14h. A la tarda es farà una sessió de cinema còmic antic amb acompanyament de piano al primer pis de Can Salom (17h). Allà mateix, s’hi celebrarà la Nit Golfa amb motiu del 25è aniversari del Trofeu Torretes de Curtmetratges.

El programa de la Nit Golfa del Festimatge inclou la projecció d’una selecció de 25 curtmetratges que han entrat a concurs en alguna de les edicions del Trofeu Torretes, tal com explicava el president Xavier Rigola, president de Foto-Film Calella, en declaracions a Ràdio Calella TV.

Aquest any recuperem la Nit Golfa perquè és el 25 aniversari de la projecció dels curtmetratges i volem homenatjar la secció. Aprofitarem els curts més agradables i simpàtics que hem projectat, alguns d’ells, i projectar-los.

El Festimatge 2019 es tancarà diumenge amb la gala de cloenda i el lliurament de premis dels tres certamens que aglutina: fotografia, curtmetratges i cinema 9,5. La cerimònia es celebrarà a l’Orfeó Calellenc amb entrada lliure (11.30h).

Podeu consultar la programació i horaris clicant aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *