Obertes les bases de la 40a convocatòria dels Jocs Florals

Amics de la Poesia ja ha presentat les bases per la 40a convocatòria dels Jocs Florals del 2022. La nova edició del certamen literari homenatjarà a la poetessa calellenca Maria Cardona i Codina, en el centenari del seu naixement i cinquantè aniversari del seu traspàs. Enguany es tornarà a premiar a les tres categories principals dels premis – Flor Natural, Englantina i Viola – i els guardons propis dels jocs calellencs que porten el nom d’autors i persones vinculades al món cultural de la ciutat. Fins al dia 24 de febrer es poden presentar les obres literàries per poder guanyar en alguna de les 9 categories que ofereix el certamen.

La bibliotecària i documentalista Dolors Llavall, el filòleg i professor Joan Ferrer i l’actriu i rapsoda Maria Rosa Serra formen el jurat de la 40a edició dels Jocs Florals de Calella, que s’entregaran el 27 de març.
S’entregaran els tres premis d’honor: la Flor Natural al millor poema que canti l’amor; l’Englantina al que enalteixi la terra, els costums i les tradicions; i la Viola, al millor poema que enalteixi els valors espirituals.

Els premis propis són el premi Maria Cardona, al millor poema que s’inspiri en la humanitat; el Concepció Organ, al poema que enalteixi el somriure; el Francesc Castells, al millor poema de temàtica lliure; el premi juvenil La Llopa per a autors de fins a 20 anys,i també lliure; el Francesc Grau, de prosa poètica de tema lliure; i el premi Germanes Saula, per autors de fins a 20 anys, a la millor prosa poètica de tema lliure.

Es poden consultar totes les bases del certamen al web amicspoesiacalella.wordpress.com. Les obres es poden presentar fins al 24 de febrer i els premis es lliuraran el 27 de març de 2022.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *