Últims dies de vacunació massiva a la Fàbrica Llobet

vacunació

Les persones majors de 12 anys que encara no s’hagin punxat la vacuna contra la Covid, podran fer-ho aquesta setmana en una nova jornada de vacunació sense cita a la Fàbrica Llobet-Guri. A partir del dia 30 d’aquest mateix mes Salut tancarà els punts de vacunació massiva arreu del país i el de la Fàbrica serà només pels usuaris del CAP de Calella.

Abans del tancament generalitzat dels grans vacunòdroms, els usuaris que encara no s’hagin vacunat tenen una darrera oportunitat aquesta setmana. Ho podran fer aquest dilluns a la tarda (de 15 a 18 h) a la Fàbrica Llobet, dimecres 29 ( de 9 a 12 h) i dijous 30 (de 15 a 18 h). La campanya s’està desenvolupant a la sala de columnes de la Fàbrica Llobet-Guri, on hi ha fins a tres boxes per administrar la vacuna i una zona d’espera. L’entrada s’ha de fer pel carrer Llobet i Guri, just per sota del pàrquing de La Muntanyeta.

Els menors d’entre 12 i 15 anys que vagin a vacunar-se hauran d’anar acompanyats del pare, mare o tutor legal amb un document d’identitat acreditatiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *