Un calellenc guardonat al concurs Ficcions de relats

Un alumne de l’Escola Pia, Joseph Rojas, ha estat guardonat al concurs Ficcions, organitzat per la Fundació La Caixa i el Departament d’Ensenyament.

Rojas va escriure un text amb tres capítols i una gran dosi d’imaginació. Joseph Rojas ha explicat que no s’esperava guanyar perquè hi participaven gairebé 3.000 alumnes de tots els Països Catalans, i ell va ser un dels 140 finalistes. Rojas: “Es tractava d’escriure una història amb 3 capítols en un període de temps. Vaig dedicar un temps a escriure això, i el dia d’entrega de l’últim capítol tenia la incertesa de si guanyava, o era finalista almenys. I vaig veure que sortia a la pàgina i no m’ho creia. Vaig haver de refrescar la pàgina“.

El text explica la història d’una nit que viuen dos germans, als anys 60, on no hi falta acció, violència i intriga.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Joseph Rojas, emesa a l’Info Vespre

 

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. 17/10/2018

    […] A la Festa de les Arts, on també participen totes les Escola Pies de Catalunya, la Maria Francès va guanyar el premi del públic a la categoria d’escultura per alumnes de cinquè i sisè. La Laia Canaleta, també de sisè, va ser finalista, a la categoria de pintura. De secundària ho van ser l’Ariadna Boscà i l’Aleix Ginesta. Pràcticament al mateix moment, en Joseph Rojas, de quart d’ESO, fou finalista al concurs de relats Ficcions organitzat per la Fundació La Caixa i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Va rebre la seva distinció a l’edifici de la Pedrera a Barcelona. Podeu escoltar la notícia que va publicar Ràdio Calella. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *