Un camioner drogat encalla un camió de gran tonatge al mig de Sant Pol

El vehicle ha causat desperfectes en habitatges, subministrament de serveis i vehicles particulars pel que hi han hagut d’intervenir els equips d’emergència. El tràiler que ha bloquejat el carrer des de la matinada s’ha pogut retirar en una operació prou difícil aquest matí. El conductor ha donat positiu en drogues.

Els fets han passat cap a 2/4 de 6 de la matinada quan el conductor del camió de grans dimensions no ha respectat els senyals que advertien de la prohibició del pas d’aquests vehicles pel nucli de la població. En el seu pas pel carrer nou s’ha endut motocicletes, cornises, desguassos i canonades d’aigua i gas provocant, a més, el tall al pas de vehicles i persones.
La Policia Local també ha efectuat les pertinents proves al conductor del camió, de nacionalitat francesa, i ha donat negatiu en alcoholèmia i positiu en substàncies estupefaents per la qual cosa s’instruiran les diligències oportunes. Malgrat això, el conductor ha donat negatiu en una segona prova i serà el laboratori qui proporcionarà els resultats oficials de les mostres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.