Un drama familiar amb un matrimoni d’ancians de protagonistes al concurs de teatre amateur

Una parella d’ancians arriba a la seva residència d’estiu, un any més, a l’estat de Maine, al nord-est dels Estats Units. Aquest és el context d’inici de l’obra que es representarà aquest diumenge dins del Concurs de Teatre Amateur ‘Premi Ciutat de Calella’ en comptes de l’anunciada “Agnès de déu”, per una indisposició de l’actriu en el paper principal. La companyia Enric Borràs de Sant Feliu de Llobregat ho compensa portant al Teatre Orfeó Calellenc una de les seves obres més aplaudides.

Una adaptació lliure del text original d’Ernest Thompson, que en dues hores resumeix cinc mesos d’estiu la casa del llac, amb el Norman i l’Ethel com a protagonistes d’aquest drama familiar. Els problemes de memòria que comença a patir ell, amb els 80 anys acabats de fer, seran part del desencadenant d’una història amb banda sonora pròpia: la dels gavians que sobrevolen el llac.

Dirigida per Joan Ribas, La casa del llac està interpretada per Josep Lluís Argemí i Alícia Zamora, en els papers principals. La representació de la companyia Enric Borràs serà aquest diumenge 26 de febrer a les 18.30h al Teatre Orfeó Calellenc. Entrades a la venda a taquilla el mateix dia de la funció, al migdia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *