El PSC de Calella renova i amplia la seva executiva amb l’objectiu de «fer més carrer»

Composició de la nova executiva del PSC de Calella

El PSC de Calella ha renovat i ampliat la seva executiva que continuarà encapçalant Pere Tarrés com a Primer Secretari. Destaquen les incorporacions de l’exregidora Laura Cortada, l’exempleat de banca, Juan Alberto Andrés i Àngel Pigem.

Com a incorporacions destacades a la nova executiva dels socialistes hi ha la de Laura Cortada, regidora de Serveis Socials durant el mandat de Josep Maria Juhé que ocuparà la Secretaria d’Economia i Turisme; i Juan Alberto Andrés, empleat de banca que s’encarregarà de la Secretaria de Municipalisme. El Primer Secretari dels socialistes calellencs confia en el paper decisiu que tindran tant Cortada com Andrés a la nova executiva.

La Secretaria d’Organització continuarà en mans de Soufian Laroussi; Josep Torres, actual regidor a l’Ajuntament com a portaveu del grup municipal; la també regidora Cindy Rando continuarà com a secretària de Finances, Àngel Pigem que és el responsable de la secretaria de Comunicació i Àngel Vela dedicat als temes esportius. Pere Tarrés parla d’una executiva potent amb gent molt propera a la ciutadania.

Segons Pere Tarrés, els socialistes han de tornar a recuperar el carrer i ser molt propers i sensibles amb les problemàtiques socials. La nova executiva es va aprovar per unanimitat ahir al vespre en el decurs de l’assemblea que van celebrar els socialistes calellencs a la seva seu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *