Un festival de música i un torneig de futbol mixt, les activitats més votades als participatius joves

L’oci, la cultura i l’esport, tornen a ser els àmbits més votats pel que fa a les propostes dels participatius joves. Un festival de música i un torneig de futbol han estat les propostes guanyadores. En una assemblea celebrada divendres passat a Can Saleta, 62 joves del municipi van decidir atorgar la màxima puntuació a aquests projectes presentats pels joves de Calella. Des de l’àrea de Joventut han d’acabar d’ajustar els pressupostos per poder dur-los a terme. La dotació econòmica per aquestes activitats és de 10.000 euros.

El Calella Summer Fest ha estat la proposta més votada amb 232 punts. El projecte consisteix a realitzar un festival de música, un dia d’estiu, entre el migdia i la tarda convidant a diversos DJ o cantants.

La segona guanyadora va ser la Kids League, amb 147 punts. Es tracta d’un torneig de futbol mixt, per joves de 12 a 16 anys, que es disputarà al Complex Esportiu Tomàs Claramunt, on es regalaran samarretes als participants i s’entregaran premis als guanyadors.

Amb aquests resultats l’Àrea de Joventut es reunirà amb els promotors d’aquestes propostes per definir els projectes i ajustar els pressupostos. La regidora de Joventut, Cindy Rando, ha explicat que ara han de valorar econòmicament cada proposta, per veure la seva viabilitat.

Van assistir-hi 62 persones joves del municipi i entre ells i elles van escollir les propostes guanyadores. Ara mateix el que farem és contactar amb les persones de les activitats guanyadores perquè ajustin els seus pressupostos i en funció del que cada proposta necessiti per dur-la a terme, podrem fer més o menys propostes.

Tot i no ser les més votades, des de l’Àrea de Joventut s’han compromès a realitzar dues propostes, una d’orientació d’àmbit laboral, i una altra que es tracta d’un pòdcast sobre salut sexual.

Aquestes les farem segurament, perquè entenem que són importants. Pel que fa a la d’orientació laboral la seva intenció és orientar els joves sobre el futur laboral. El Security Pòdcast és fer 8 xerrades sobre salut sexual, que després es passarien a un Pòdcast. Amb actualitzacions i vídeos per Instagram.

L’orientació d’àmbit laboral consistirà a fer xerrades amb persones voluntàries de diferents oficis i presentin que fan al seu dia a dia i expliquin que els ha portat a escollir aquesta feina. Totes dues van rebre els 15 punts extra per part dels tècnics de l’Àrea de Joventut.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.