Un festival de música i un torneig de futbol mixt, les activitats més votades als participatius joves

L’oci, la cultura i l’esport, tornen a ser els àmbits més votats pel que fa a les propostes dels participatius joves. Un festival de música i un torneig de futbol han estat les propostes guanyadores. En una assemblea celebrada divendres passat a Can Saleta, 62 joves del municipi van decidir atorgar la màxima puntuació a aquests projectes presentats pels joves de Calella. Des de l’àrea de Joventut han d’acabar d’ajustar els pressupostos per poder dur-los a terme. La dotació econòmica per aquestes activitats és de 10.000 euros.

El Calella Summer Fest ha estat la proposta més votada amb 232 punts. El projecte consisteix a realitzar un festival de música, un dia d’estiu, entre el migdia i la tarda convidant a diversos DJ o cantants.

La segona guanyadora va ser la Kids League, amb 147 punts. Es tracta d’un torneig de futbol mixt, per joves de 12 a 16 anys, que es disputarà al Complex Esportiu Tomàs Claramunt, on es regalaran samarretes als participants i s’entregaran premis als guanyadors.

Amb aquests resultats l’Àrea de Joventut es reunirà amb els promotors d’aquestes propostes per definir els projectes i ajustar els pressupostos. La regidora de Joventut, Cindy Rando, ha explicat que ara han de valorar econòmicament cada proposta, per veure la seva viabilitat.

Van assistir-hi 62 persones joves del municipi i entre ells i elles van escollir les propostes guanyadores. Ara mateix el que farem és contactar amb les persones de les activitats guanyadores perquè ajustin els seus pressupostos i en funció del que cada proposta necessiti per dur-la a terme, podrem fer més o menys propostes.

Tot i no ser les més votades, des de l’Àrea de Joventut s’han compromès a realitzar dues propostes, una d’orientació d’àmbit laboral, i una altra que es tracta d’un pòdcast sobre salut sexual.

Aquestes les farem segurament, perquè entenem que són importants. Pel que fa a la d’orientació laboral la seva intenció és orientar els joves sobre el futur laboral. El Security Pòdcast és fer 8 xerrades sobre salut sexual, que després es passarien a un Pòdcast. Amb actualitzacions i vídeos per Instagram.

L’orientació d’àmbit laboral consistirà a fer xerrades amb persones voluntàries de diferents oficis i presentin que fan al seu dia a dia i expliquin que els ha portat a escollir aquesta feina. Totes dues van rebre els 15 punts extra per part dels tècnics de l’Àrea de Joventut.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *