Un grup de periodistes xinesos visiten les instal·lacions esportives de Calella

El grup de professionals van ser rebuts a l’edifici consistorial

Calella ha donat a conèixer els seus atractius turístics vinculats a la pràctica de l’esport a un grup de periodistes xinesos. Van visitar ahir la ciutat, acompanyats pel director del Centre de Promoció Turística de Catalunya a la Xina, en el marc d’un presstrip organitzat per l’Agència Catalana de Turisme. Es van desplaçar fins a les instal·lacions del Crol Centre, la Zona Esportiva de La Munetanyeta, el Camp de Futbol de Mar i el Pavelló del Parc Dalmau.

Els periodistes xinesos es van desplaçar a Catalunya amb l’objectiu de fer una crònica informativa sobre la Marató de Barcelona, que es va disputar el cap de setmana. I és que el running s’ha convertit en l’esport de moda a la Xina, on actualment s’organitzen 134 curses a l’any. I això ho van aprofitar per conèixer altres municipis catalans, d’entre els quals Calella en va ser un dels escollits per la seva designació com a Capital Catalana de l’Esport.

L’alcaldessa Montserrat Candini ha posat de relleu l’oportunitat que aquesta visita ofereix a la destinació local d’obrir-se i promocionar-se a nous mercats turístics.

Han sigut aquestes quatre agències de premsa les que han demanat a l’Agència Catalana de Turisme que van demanar per Calella. Això ens ajuda a donar a conèixer qui som i què tenim, perquè hem estat Vil·la Europea de l’Esport, ara Capital Catalana de l’Esport i que al llarg de l’any celebrem 125 esdeveniments esportius que no tenen a veure amb les activitats ordinàries de les entitats esportives. De l’esport en fem un valor quotidià.

Antonio Lio, director del Centre de Promoció Turística de Catalunya a la Xina, va acompanyar el grup de quatre periodistes en la seva visita a Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *