El tradicional degollament del barril donarà inici a la 31 edició de l’Oktoberfest

Imatge d'arxiu

Serà demà a la carpa de la Platja Gran, per on hi actuaran les 49 bandes internacionals de música que han confirmat la seva participació a la Festa de la Cervesa de Calella. Enguany concentra la programació en dues setmanes: del 29 de setembre al 13 d’octubre. Els calellencs i visitants podran gaudir, un any més, de l’oferta gastronòmica de l’esdeveniment, amb una àmplia varietat de cerveses i plats típics alemanys.

Xavier Fernández, director de l’oficina W2Meet de Santa Susanna, ha explicat a l’Info Migdia que l’Oktoberfest s’ha reduït a dues setmanes atenent als interessos de l’organització i dels veïns, que han estat reclamant una festa que es conciliï amb el seu descans.

L’última setmana era la més fluixa i, a més, el veïnat també demanava a l’Ajuntament que pal·liés els efectes de la festa. Perquè tothom estigui content, s’ha escurçat la programació aquests sis dies, que tampoc eren els més forts.

49 bandes participaran a la 31 edició de l’Oktoberfest i actuaran cada nit a l’envelat de la platja. La festa portarà a la ciutat uns 2.500 músics, que es tradueixen en clients dels establiments d’allotjament turístic. Han pagat entre 185 i 195 euros per persona i setmana.

Aquest any són uns 2.500 participants, d’onze països europeus: Noruega, Àustria, Suècia, Holanda, Alemanya, República Txeca, Hongria, Bèlgica, Dinamarca o Suïssa; molts d’aquests venen cada any. L’esdeveniment començarà demà amb el degollament del barril i cada dissabte es faran les presentacions de les bandes noves.

La benvinguda a les bandes participants es faran els dissabtes 29 de setembre, 6 i 13 d’octubre a la Riera Capaspre (17.00h), des d’on desfilaran pels carrers de Calella fins a la plaça del Bunyol. A la nit, actuaran a la carpa de la Platja Gran fins a les dues de la matinada.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Xavier Fernández a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *