Un nou rodatge a Calella

Els Banys La Gavina seran l’escenari d’un dels capítols d’una nova sèrie per a la televisió, que la setmana vinent desembarcarà a Calella per rodar també en altres indrets de la ciutat. Ja s’ha col·locat la senyalització per les afectacions de mobilitat que es produiran entre dilluns i divendres a l’entorn dels aparcaments de La Gavina, la Renfe i el mirador de la Roca Grossa. També es gravaran algunes seqüències a la zona boscosa del Parc Dalmau.

Pocs detalls es coneixen del nou rodatge a Calella, només que s’han escollit diferents localitzacions de la ciutat per ambientar la història i la setmana vinent hi haurà afectacions en el trànsit. Es prohibeix la circulació a la zona de l’aparcament de La Gavina i de Renfe, com tampoc es podrà aparcar en el pàrquing en qüestió ni al Mirador de la Roca Grossa.

Els Banys La Gavina és un dels espais triats per al rodatge, i això implicarà que estigui tancat al públic del dilluns 17 de juny al divendres 21 de juny. Per tant, estarà a punt per a la celebració de la revetlla de Sant Joan. L’any 2017, al restaurant s’hi va filmar part del llargmetratge de TV3 Amics per sempre per commemorar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona. En aquella ocasió, es va transformar en El boquerón, l’últim xiringuito de la Barceloneta. La pel·lícula estava dirigida per Román Parrado i protagonitzada per Betzi Túrnez i Óscar Muñoz, que durant el rodatge van parlar per a Ràdio Calella TV.

Segons ha informat la Policia Local, la setmana vinent també es filmarà al mirador de la Roca Grossa i a la zona boscosa del Parc Dalmau, i hi haurà algunes afectacions a la mobilitat, que detallem a continuació:

Dilluns 17 de juny, de 8 a 20h:
Zona de l’aparcament de La Gavina i de Renfe – Prohibit l’estacionament

Dimarts 18 de juny al divendres 21 de juny, de 7 a 21h:
Zona de l’aparcament de La Gavina i de Renfe – Prohibida la circulació

Dimarts 18 de juny, de 9 a 16h:
Mirador de la Roca Grossa – Prohibit l’estacionament i la circulació

Divendres 21 de juny, de 10 a 18h:
Parc Dalmau (zona boscosa Parc) – No hi ha afectació de trànsit

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.